DAH ADA AIR FRYER TAPI TAK TAHU NAK MASAK APA?

"Asyik-asyik goreng dan bakar ayam, sampai anak pun jadi bosan. Nak cuba resepi lain takut tak menjadi pula. Idea pun tak berapa nak ada."

Hi, saya Salmy Saznira atau lebih mesra dipanggil Kakmie.

 

Kakmie selalu dengar kawan-kawan yang beli air fryer ni kehabisan idea. Dia orang cuma tahu goreng ayam dengan kentang je. Kadang-kadang tu bakar ikan.

Nak cuba resepi lain dia orang tak berani dan takde idea. Macam mana nak buat? suhu berapa? Semuanya tak tahu.

Sebelum ni Kakmi macam tu juga. Tapi Kakmie gagahkan juga diri untuk cuba macam-macam resepi.

Alhamdulillah macam-macam resepi air fryer Kakmie dah cuba dan berjaya.

Dan sekarang Kakmie hidangkan…

27 RESEPI AIR FRYER ISTIMEWA 



Apa yang best tentang ebook 27 Resepi  Air Fryer Istimewa ini?


HIMPUNAN RESEPI TERBAIK 

Ini merupakan himpunan 27 resepi istimewa terbaik yang Kakmie pernah buat guna air fryer.

Sebahagian besarnya Kakmie tak pernah lagi share kat mana-mana tau!

27 Resepi ni memang best-best dan sedap-sedap. Buat masa ni hanya keluarga terdekat Kakmie je pernah rasa 27 resepi ni.



TEKNIK-TEKNIK RAHSIA 

Ebook resepi ini bukan sekadar ebook untuk memuatkan resepi-resepi.

Lebih menarik daripada itu, dalam ebook ini Kakmie dedahkan rahsia teknik masakan air fryer yang masih ramai tak tahu.

Banyak resepi yang orang fikir tak boleh masak dengan air fryer tapi Kakmie telah berjaya hasilkannya menggunakan air fryer.

Ada juga resepi yang orang buat tak jadi, tapi Kakmie telah jumpa rahsia untuk menghasilkan masakan sempurna menggunakan air fryer.

Yang lagi best adalah Kakmi telah jumpa teknik masak air fryer untuk hasilkan masakan yang lebih sedap dan cepat.

Ini antara teknik menarik yang Kakmie share dalam ebook ini adalah seperti berikut.

Nasi Lemak Air Fryer


Nasi lemak ni semuanya dimasak menggunakan air fryer termasuk ikan bilis, nasi tu sendiri sambal, telur, kacang dan sebagainya.

Semua ini boleh dimasak secara serentak dalam satu air fryer. Apakah tekniknya? Kakmie terangkan secara detail dalam ebook resepi ini.


Muffin coklat pisang


Muffin ini mempunyai tekstur luaran yang krispi dan dalamnya sangat lembut. Malah lebih cepat masak berbanding dengan guna oven biasa.

Apakah teknik rahsia tersebut? Dapatkan ebook ini untuk mengetahuinya.


Chicken popcorn


Selalunya orang masak celup tepung guna air fryer akan menyebabkan kesan tepung kering, tak cantik dan tak sedap apabila masak.

Dalam ebook ini Kakmie tunjukkan teknik masak yang betul supaya tepung tersebut nampak sebati dan macam goreng biasa dengan minyak.

Ada banyak lagi teknik rahsia yang Kakmie dedahkan dalam ebook ini. Kalau nak tahu semuanya kena dapatkan segera.


EBOOK NI SENANG NAK GUNA

Kakmie dah susun elok-elok ebook ini supaya mudah untuk anda baca dan buat rujukan.

resepi dimuatkan dalam 2 muka surat di mana sebelahnya gambar dan sebelah lagi adalah cara membuatnya.

Design sangat cantik. Kalau nak print pun boleh buat simpanan peribadi.



SUPPORT GROUP

Anda bukan sekadar akan dapat ebook tapi juga akan dapat bimbingan dan bantuan daripada Kakmie melalui group support khusus untuk pembeli ebook ini.

Sapa yang beli ebook resepi ni Kakmie akan masukkan dalam group khas.

Dalam group tu nanti anda boleh tanya pasal resepi-resepi Kakmie dari segi teknik dan cara masak yang betul.

Kakmie akan guide dan Kakmie juga akan share tips-tips air fryer dan resepi-resepi terkini yang Kakmie hasilkan.


Bukan itu sahaja...

Siapa yang beli ebook ini sekarang akan dapat lagi 9 BONUS bernilai RM176 Kakmie akan bagi.

BONUS 1Video Teknik masak ayam goreng ala KFC 

BONUS 2 : Video Tips memasak muffin / kek dalam air fryer

BONUS 3 : Video 5 trik memasak menggunakan air fryer

BONUS 4 : Video Cara mudah mencuci bakul air fyer

BONUS 5 : Video Cara betul mencuci coil pemanas air fryer 

BONUS 6 : Video Tips memilih aksesori air fryer

BONUS 7 : Video Tips elakkan makanan melekat pada bakul air fyer

BONUS 8 : Video Tips menjaga air fryer supaya tahan lama

BONUS 9Panduan suhu dan masa air fryer berasaskan resepi 



Video Kelas memasak (3 video)  bersama Kakmie bernilai RM57.


Dalam video ini Kakmie berkongsi beberapa teknik dan tips masakan air fryer yang menarik :

Video 1 : Teknik masak ayam goreng ala KFC (Bonus 1)

Rahsia ramuan special, tips menggoreng ayam supaya menjadi garing dan sedap.

Video 2 : Tips memasak muffin / kek dalam air fryer (Bonus 2)

Tips supaya permukaan muffin / kek supaya cantik dan sempurna.

Video 3 : 5 trik memasak menggunakan air fryer (Bonus 3)

Cara goreng ayam kunyit tanpa minyak, tips tak bagi makanan lekat teruk, teknik menumis guna air fryer, tips guna aksesori dalam air fryer.


5 video tutorial khas air fryer bernilai RM79.

Video 4 : Cara mudah mencuci bakul air fyer (Bonus 4)



Video 5 : Cara betul mencuci coil pemanas air fryer (Bonus 5)



Video 6 : Tips memilih aksesori air fryer (Bonus 6)



Video 7 : Tips elakkan makanan melekat pada bakul air fyer (Bonus 7)



Video 8 : Tips menjaga air fryer supaya tahan lama (Bonus 8)



Panduan suhu dan masa air fryer berasaskan resepi bernilai RM40 (Bonus 9)

Kakmie dah sediakan juga panduan suhu dan masa untuk masak 113 jenis menu menggunakan air fryer khusus untuk pembeli ebook resepi ini.

Semuanya setting tersebut Kakmie dah cuba banyak kali dan menjadi.

Kakmie dah susun dalam bentuk jadual. Lepas ni mudahlah anda buat rujukan.

Ini bukan copy paste panduan dalam buku panduan mana-mana ya. Ori hasil tangan Kak Mie sendiri.



Tengok apa kata mereka yang telah memiliki ebook resepi ini?


"Teknik dalam ebook ini boleh bantu orang yang takde oven di rumah tapi still boleh baking walaupun dengan guna air fryer sahaja. Banyak idea menarik saya dapat daripada ebook Kakmie ni" (Azlinah, Johor)


"Sebelum ni tak tahu sebenarnya air fryer ni boleh buat macam-macam. Lepas baca ebook ni memang dapat banyak idea. Yang lebih best sebab boleh buat. Gambar yang jelas dan step-step yang mudah serta tips yang Kakmie berikan sangat membantu." (Saeran, Pulau Pinang)


"Resepi yang disediakan cukup detail daripada bahan penyediaan sehinggalah suhu yang perlu digunakan. Just follow the step memang boleh buat." (Azelin, Johor)


"Ebook ni senang nak tengok sebab 1 resepi diletakkan dalam 1 muka surat. Saya bagi 10 bintang untuk ebook ini". (Mahziah, Kuala Lumpur)


"Amat membantu bagi ibu-ibu pengguna air fryer terutama yang sibuk bekerjaya dan tak sempat untuk mempelajari dari banyak sumber". (Dr. Erdawatie, UKM)


"Dapatkan sekarang untuk mengetahui rahsia-rahsia teknik masak guna air fryer serta dapatkan bonus yang menarik yang bernilai lebih RM176."


Berapa harga pakej ebook resepi ini?


Harga ebook ini bersekali dengan pakej 9 bonus adalah RM99.

Tapi kalau anda beli sekarang anda hanya perlu bayar RM59 sahaja.

Tawaran ini akan ditutup pada bila-bila masa sahaja. Dapatkan sekarang sementara masih berpeluang.


Cara order

Ikut 3 step yang simple ini.

1. Pilih pakej produk dalam borang di bawah.

2. Masukkan butiran pelanggan.

3. Buat bayaran (online bankin).

PENTING : Anda digalakkan memilih kaedah pembayaran Perbankan Atas Talian (Billplz) kerana boleh dapat segera ebook selepas selesai proses pembayaran.

Selepas pengesahan pembayaran dibuat, link download ebook dan video akan dihantar di email anda.

P.S. Ini adalah ebook ye bukan buku fizikal. Link download akan dihantar selepas pembayaran disahkan.

*Gambar adalah untuk tujuan ilustrasi sahaja.




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
PROMO - EBOOK 27 RESEPI ISTIMEWA + 9 Bonus istimewa (RM59)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN